beschikbare puppies

Wij hebben momenteel geen puppies beschikbaar! Volgend nest wordt eind 2021 begin 2022 verwacht

U kunt steeds vrijblijvend contact opnemen ivm toekomstige plannen en wachtlijst

Onze kennel is geregistreerd bij de belgische kennelclub KMSH (St Hubertus) en de internationale kynologische federatie FCI.

Daaronder moeten wij ons strikt aan bepaalde regels houden, zoals het welzijn van de honden en pups, stambomen, chips, officiele gezondheidsonderzoeken voorgelegd volgens ras en niet onbelangrijk dat de ouders aan de FCI rasstandaard voldoen.

Alsook wordt er gefokt met DNA, dat wil zeggen dat de beide ouders hun DNA moet bekent zijn, en alle puppy's hun DNA wordt vergeleken met de ouders alvorens de stambomen worden toegekend.


Wij fokken maar sporadisch een nestje en die worden geboren en opgegroeid in de woonkamer zodat zij alle invloeden van huis keuken gezin en kinderen gewoon worden. Ook na hun eerste spuitje gaan wij allen samen buitenhuis om de wereld al wat te ontdekken. Socialisatie is een belangerijk gegeven voor ons, iets wat je meeneemt voor het leven.


 

Bij ons worden de gezinnen grondig gescreend alvorens we een pup toewijzen. iedere pup is een kind van ons, en proberen wij voor hen een zo goed mogelijke thuis te vinden en op te volgen.

Wij zijn geen broodfokker, maar fokken uit hart en nieren voor het ras. Met oog op de rasstandaard en het verbeteren ervan. 

Ieder gezin wordt steeds bijgestaan met raad en daad met hun nieuwe pup, vooral als het om hun eerste afghaan gaat 

Een goede Thuis staat op de eerste plaats. 

Bij ons koop je niet enkel een pup, maar een stukje van ons ziel.


Mensen die meteen de prijs vragen vallen voor ons al af. Alsook pups zonder stamboom hebben wij niet!


Goedkopere pups kan men verkrijgen bij de broodfok waar alles niet zo nauw steekt met de gezondheid en welzijn van moeder en pups.


Dus bij interessen stuur een motiverende mail met wat uitleg over jou, jou honden ervaring,  jullie wensen van een afghaan en de gezinssituatie waar hij zal terecht komen.

En wees vooral eerlijk.