beschikbare puppies

Puppy's

Op 1 september zijn er 9 pupy's geboren, sommigen zijn nog beschikbaar. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer info.  - CONTACT -

Wil je een puppy?


Belangrijk om te weten:


Wij zijn geen broodfokker, maar fokken uit hart en nieren voor het ras. Met oog op de rasstandaard en het verbeteren ervan.

Wij hebben maar ca 1 nestje per jaar, als de natuur meewerkt, en een kleine selectie van de geboren puppy's  die voldoen aan onze eisen voor de toekomst van onze kennel en onze lijnen blijft onder ons of in gast gezinnen voor verdere fok in de toekomst.

De 'rest' wordt verkocht aan de beste gezinnen. Dus bij ons een pup kopen van vandaag op morgen is onmogelijk. Daarom werken wij ook met een wachtlijst.  


Iedere pup is en blijft een kind van ons, wij proberen dan ook voor hen een zo goed mogelijke thuis te vinden en op te volgen.

Daarom wordt ook ieder (nieuw) gezin steeds bijgestaan met raad en daad met hun nieuwe pup, vooral als het om hun eerste afghaan gaat.

Bij ons worden de gezinnen eerst grondig gescreend alvorens we hun een pup toewijzen. 

Daarom vragen wij ook voor een bezoekje vooraf om eerst grondig kennis te maken.

Wij beslissen dan of het gezin al dan niet in aanmerking komt voor een puppy van bij ons. 

Eerder is helaas al bewezen dat sommige mensen het sterk onderschatten wat een afghaan is en hoeveel onderhoud dit vraagt. Lees eens aandachtig de pagina Rasinfo


Bij ons koop je niet enkel een pup, maar een stukje van ons ziel.

Elke pup wordt dan ook onder strikte voorwaarden verkocht, zodat wij als fokker nog controle hebben wanneer er iets verkeerd loopt.


Heb je bepaalde voorkeuren of eisen? Kleur, geslacht? Wij kunnen niets beloven, maar houden daar wel rekening mee bij het toewijzen van een puppy.

Bij de keuze van het geslacht kijken wij ook naar de gezin situatie waar de pup zal opgroeien, wat soms een groot verschil maakt.  


Pups zonder stamboom hebben wij niet!


Bij interesse stuur een motiverende mail met wat uitleg over jou, jou honden ervaring,  jullie wensen van een afghaan en de gezinssituatie waar hij zal terecht komen.

En wees vooral eerlijk.